alphaSQUAD Forum
Enjoy! Thanks For Longing In! - Alpha Squad


alphaSQUAD Forum
 
HomeGalleryRegisterLog in
Latest topics
» Well Hello There
Thu Mar 23, 2017 11:12 pm by The Kirby

» Car Meet 9/9/16 Legends Burgers *Rancho Cucamonga
Wed Sep 07, 2016 6:52 pm by The Kirby

» Hello Noob From Rancho Cucamonga
Wed Sep 07, 2016 6:36 pm by The Kirby

» $105 @ Big Willow April 16-17th, 2016
Fri Apr 01, 2016 5:25 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow January 30th, 2016
Fri Jan 15, 2016 7:47 am by pierce1

» $89 @ Streets of Willow January 09-10, 2016
Mon Jan 04, 2016 10:37 pm by pierce1

» $89 @ Streets of willow December 26-27, 2015
Fri Dec 11, 2015 8:53 am by pierce1

» $125 @ Buttonwillow Racepark December 5-6, 2015
Tue Nov 24, 2015 8:25 am by pierce1

» $165 @ autoclub Speedway November 21-22 2015
Wed Nov 18, 2015 6:13 am by pierce1

» $95 @ Streets of willow November 14-15 2015
Mon Nov 09, 2015 10:20 pm by pierce1

» $125 @ Buttonwillow October 31- November 01 2015
Tue Oct 13, 2015 7:00 am by pierce1

» $90 @ Streets of Willow October 10-11 2015
Tue Sep 29, 2015 8:39 am by pierce1

» $89 @ Streets of Willow August 29-30th, 2015
Tue Aug 25, 2015 7:16 am by pierce1

» $89 @ Big Willow August 8-9th, 2015
Tue Jul 28, 2015 3:13 am by pierce1

» Day and Twilight racing @ Streets of Willow July 25th
Wed Jul 22, 2015 4:24 am by pierce1

» Twilight Racing @ Streets of Willow July 18th
Thu Jul 09, 2015 8:26 am by pierce1

» $90 @ Streets of willow - July 4-5, 2015
Mon Jun 29, 2015 7:53 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow - June 20th, 2015
Sun Jun 14, 2015 3:16 am by pierce1

» $105 @ Big Willow - May 31st, 2015
Wed May 27, 2015 7:37 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow - May 23-24, 2015
Tue May 19, 2015 3:00 am by pierce1

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Sponsors

Share | 
 

 I need help

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pudgy1
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1492
Age : 29
Location : Corona, CA

PostSubject: I need help   Fri Feb 20, 2009 8:43 pm

Well i recently through my stock wheels back on because one of my tires was really bad on the other wheels but now my tire pressure light keeps coming on even though my tire pressure is correct. i mean it may be a pound or two over or under the recommended pressure but is that really enough for the light to keep coming on? and theres a weird rolling sound coming from my front driver side wheel as if its a little off balance, could that make the tire pressure light come on?
Back to top Go down
View user profile
dasiknes803
Super Poster
Super Poster
avatar

Number of posts : 4003
Age : 36
Location : San Diego (West Bernardo)

PostSubject: Re: I need help   Fri Feb 20, 2009 8:54 pm

Could be. I would get the balance checked out.
Back to top Go down
View user profile
pudgy1
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1492
Age : 29
Location : Corona, CA

PostSubject: Re: I need help   Fri Feb 20, 2009 9:00 pm

yeah i plan to, but see also i had taken my car to service a few weeks back and they rotated my tires and thats how i noticed i had a bad tire. the bad tire was on the front driver side also and it was making the same sound that i still hear now.
Back to top Go down
View user profile
dasiknes803
Super Poster
Super Poster
avatar

Number of posts : 4003
Age : 36
Location : San Diego (West Bernardo)

PostSubject: Re: I need help   Fri Feb 20, 2009 9:05 pm

I gotta hear it. Maybe if you come to the meet we will go for a drive.
Back to top Go down
View user profile
Super Mario
Admin
avatar

Number of posts : 7026
Age : 35
Location : SoCal 951

PostSubject: Re: I need help   Fri Feb 20, 2009 11:10 pm

did you have the tps installed in the old wheels? did you put them back on the stock ones?

_________________
alphaSQUAD
TEAMBIG
TEAMHUSTLE - "Fancy Pants Tito"
THEDOUCHEBAGS
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/supermario6582
pudgy1
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1492
Age : 29
Location : Corona, CA

PostSubject: Re: I need help   Sat Feb 21, 2009 2:59 am

the only time the tps sensors came out was when i replaced my tires on my stock wheels a year ago. i know the tenzos had the sensors because there has been sometimes when i had them on when the light would turn on because i had low pressure. but after i reseted it, the light would turn off and stay off. now after i push the button to reset it, the light wil turn off but then turn back on after like 30 miles. im gonna bring it back to toyota tomorrow morning
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: I need help   

Back to top Go down
 
I need help
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
alphaSQUAD Forum :: Tech :: Maintenance-
Jump to: