alphaSQUAD Forum
Enjoy! Thanks For Longing In! - Alpha Squad


alphaSQUAD Forum
 
HomeGalleryRegisterLog in
Latest topics
» Well Hello There
Thu Mar 23, 2017 11:12 pm by The Kirby

» Car Meet 9/9/16 Legends Burgers *Rancho Cucamonga
Wed Sep 07, 2016 6:52 pm by The Kirby

» Hello Noob From Rancho Cucamonga
Wed Sep 07, 2016 6:36 pm by The Kirby

» $105 @ Big Willow April 16-17th, 2016
Fri Apr 01, 2016 5:25 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow January 30th, 2016
Fri Jan 15, 2016 7:47 am by pierce1

» $89 @ Streets of Willow January 09-10, 2016
Mon Jan 04, 2016 10:37 pm by pierce1

» $89 @ Streets of willow December 26-27, 2015
Fri Dec 11, 2015 8:53 am by pierce1

» $125 @ Buttonwillow Racepark December 5-6, 2015
Tue Nov 24, 2015 8:25 am by pierce1

» $165 @ autoclub Speedway November 21-22 2015
Wed Nov 18, 2015 6:13 am by pierce1

» $95 @ Streets of willow November 14-15 2015
Mon Nov 09, 2015 10:20 pm by pierce1

» $125 @ Buttonwillow October 31- November 01 2015
Tue Oct 13, 2015 7:00 am by pierce1

» $90 @ Streets of Willow October 10-11 2015
Tue Sep 29, 2015 8:39 am by pierce1

» $89 @ Streets of Willow August 29-30th, 2015
Tue Aug 25, 2015 7:16 am by pierce1

» $89 @ Big Willow August 8-9th, 2015
Tue Jul 28, 2015 3:13 am by pierce1

» Day and Twilight racing @ Streets of Willow July 25th
Wed Jul 22, 2015 4:24 am by pierce1

» Twilight Racing @ Streets of Willow July 18th
Thu Jul 09, 2015 8:26 am by pierce1

» $90 @ Streets of willow - July 4-5, 2015
Mon Jun 29, 2015 7:53 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow - June 20th, 2015
Sun Jun 14, 2015 3:16 am by pierce1

» $105 @ Big Willow - May 31st, 2015
Wed May 27, 2015 7:37 am by pierce1

» $99 @ Streets of Willow - May 23-24, 2015
Tue May 19, 2015 3:00 am by pierce1

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Sponsors

Share | 
 

 I need HID HELP TOO!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cee_dub2003
Regular Poster
Regular Poster
avatar

Number of posts : 407
Age : 42
Location : Norcal Biatch!

PostSubject: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 6:52 am

Here is a picture of the setup. I tried to make i had them hooked up first before i took off my bumper! Here is how i have them put together. i plugged the OEM plug from the hedlight into the black connector with the red and black wire and nothing!
I tried both ballasts and nothing. Ama i doing something wrong?
Basicly it goes from the OEM into the black plug from there to the ballast , then ballast to the HID bulb already mounted in the OEM headlight!

Back to top Go down
View user profile http://www.weappon-r.com
Pasquale
Super Poster
Super Poster
avatar

Number of posts : 4105
Age : 29
Location : Beaumont California

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:01 am

this is a question for christian
Back to top Go down
View user profile
cee_dub2003
Regular Poster
Regular Poster
avatar

Number of posts : 407
Age : 42
Location : Norcal Biatch!

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:02 am

Thats why i posted a picture!
Back to top Go down
View user profile http://www.weappon-r.com
Pasquale
Super Poster
Super Poster
avatar

Number of posts : 4105
Age : 29
Location : Beaumont California

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:08 am

If he doesnt see this Ill text him tomorrow
Back to top Go down
View user profile
FARRbB
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1268
Age : 27

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:17 am

whats up man i know it sounds dumb but make sure that the the power and the ground on the harness that connects to the stock wiring harness are correct and then make sure that that matches the power and ground that go to the ballast. if the ballast isn't making any noise then the power and ground are in the wrong spot just get a wire tester and you can quickly see what is the power. if that does not seem to work hit me up and we will fix this. hope that helps

_________________
The DoucheBags - It's just a sticker
TEAMBIG
TEAMHUSTLE - "Captain RED BEARD"
(EDIT* one beer a mile or shut up)
Back to top Go down
View user profile
cee_dub2003
Regular Poster
Regular Poster
avatar

Number of posts : 407
Age : 42
Location : Norcal Biatch!

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:37 am

I will volt meter it tomorrow. and let you know.. thanks
Back to top Go down
View user profile http://www.weappon-r.com
FARRbB
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1268
Age : 27

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 7:40 am

no problem man if you need to get a hold of me (909)2393314

_________________
The DoucheBags - It's just a sticker
TEAMBIG
TEAMHUSTLE - "Captain RED BEARD"
(EDIT* one beer a mile or shut up)
Back to top Go down
View user profile
WillysTc
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1142
Age : 32
Location : San Bernardino

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Wed Dec 02, 2009 11:14 am

[img][/img]



Just Like FARRbB Said Make Sure Pos And Neg Match Easiest way To Do It Is Flip The Cable going towards the ballast That's What Happened To Me Until ii Flipped It Then PRESTO!!! Worked Very Happy
Back to top Go down
View user profile
cee_dub2003
Regular Poster
Regular Poster
avatar

Number of posts : 407
Age : 42
Location : Norcal Biatch!

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Thu Dec 03, 2009 2:34 am

Ok here is an update. so i took both male spade connectors out of the black conector so i could change locations in the OEM plug easier.

First picture is the way i think it should go! But doesnt work!


This way they work. but only with high beam on! Weird!


I dont want to switch them left to right because i know the left is ground because i used a test light to test for 12v power. and the left gives off nothing!
I really dont want to have to have my headlights switched to High beam to get this to work!
Any ideas?
Back to top Go down
View user profile http://www.weappon-r.com
cee_dub2003
Regular Poster
Regular Poster
avatar

Number of posts : 407
Age : 42
Location : Norcal Biatch!

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Thu Dec 03, 2009 7:46 am

UPDATE! I GOT IT DONE! I had to take both spades out the black connector and flip them around on both sides! then when i found the right combination I slid the spades back into the connection and it works. the spades to the OEM plug where just not in the correct spot! Took me 2 hours to get it all in but well worth it!

thanks guys for the help!
Back to top Go down
View user profile http://www.weappon-r.com
FARRbB
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1268
Age : 27

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Thu Dec 03, 2009 9:39 am

yea that was all i thought it was glad it all worked out

_________________
The DoucheBags - It's just a sticker
TEAMBIG
TEAMHUSTLE - "Captain RED BEARD"
(EDIT* one beer a mile or shut up)
Back to top Go down
View user profile
pudgy1
Frequent Poster
Frequent Poster
avatar

Number of posts : 1492
Age : 29
Location : Corona, CA

PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   Fri Dec 04, 2009 6:32 pm

yeah that happens sometimes with HIDs. on my passenger headlight, the red wire that leads to the HID bulb which is supposed to be the positve is actually connected to the negative of my oem harness and vice versa.

glad you got it to work though!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: I need HID HELP TOO!   

Back to top Go down
 
I need HID HELP TOO!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
alphaSQUAD Forum :: Tech :: Maintenance-
Jump to: